Sunnuntaina aamu alkoi kivasti saunalla ja syömällä :) Iltapäivällä tavattiin Faarin luona Greta-serkku ja hänen Adel poikaystävä Ranskasta. Ei oltu nähty kyl pitkään aikaan ja Adelia en ennemmin olu tavannut vaikka neki jo seurustellu ties kuinka kauan... Ei kyllä Gretakaan ollut ennemmin nähnyt Mauria :) Oli kiva nähdä ja jutella! Illalla taas leffaa... Joulutarina ja Narnia I.

Maanantaina lähdettiin Tiinan kanssa Seinämäelle shoppaan... ei lötyny mittää... Ostin yhdet farkut ja neki samanlaiset ku on jo :D Muuten oli huippua :) Oltiin yötä Tiinan kämpällä.. Ristokin tuli töiden jälkeen ja käytiin Amarillossa syömässä. Ruoka oli super hyvää:) Illalla saunottiin ja katottiin Narnia II.

Tiistaina kävin sit cheeppareenejä kattoos.. Jenny rupes heti itkeen ku mut näki ja itelläki alko vähä puntti tutista.. Harkois oli myös Jenna, Sanna ja Minna ja oli niin parasta... <3 Illalla mentiin viel Jennan kaa Jennyn luo jutustaa... piiiiitkästä aikaa, me kolme <3

Sitten tulikin uuden vuoden aatto :) Hain peuramajan avaimen ja päästin innokkaimmat jo sisälle. Mentiin Maurin kanssa sitten vasta myöhemmin paikalle.. Porukkaa oli just tarpeeksi ja tämä tarpeeksi sisälsi enemmän tai vähemmän kaikki ketä kaipasinki (Mikko oli johunaki ulukomailla :/) Ilta oli oikeinkin mukava, vaikken meinannukkaa päästä oikein känään :P Tutustuin Janneen ja Ilmariin jotka vaikuttavat kumpikin aivan asiallisilta miehenALUILTA... ;) Oma miekkoseni sitä vastoin ampui raketteja kädestään... mahtavaa mauri ! Rasmuksen saavuttua Hämeenlinnasta noin kello kahdeksan aamulla ei kuorsauksen seassa pystynyt enää nukkumaan joten äiti haki kotiin :)

Seuraava ilta jatkui vielä peuramajalla... Jenny piti tunnelmaa naurukkaana ja pelailtiin Trivialia... :) Pakkasta oli melkoisen runsaasti ! Oli jälleen kiva ilta :) Seuraavat pari päivää kului rentoutuen ja manaillen tulevaa saksan paluuta.. Sunnuntai iltana vietimme vielä Maurin perheen kanssa joulua. Saimme taas uuden lautapelin ;) sain kaksi ihanaa paitaa ja HOTELLIVIIKONLOPPU BOCHUMIIN! Lällislää !!! :P