Ollaan Maurin kaa ihan täpinöis jo tosta Amerikkaa menosta...!! Wihiii !!

Viikonloppu oli ja meni. Käytiin juhannus saunassa :D oli mahtavaa ;) Perjantaina sain autoni. En oo jaksanu ottaa viel kuvaa siitä ! Se on siis Wolsu, Polo ja sininen :) semmonen kivaskan sininen. Mut aika paska :D jos pysähtyy vähä kovemmista vauhdeista niin auto heiluu siihen asti kunnes taas lähdetään :DD se on niin LOL ! mitäköhän mun mersulle kuuluu ? <3

Oon kattonu ihan himona jalkkista oikeesti... ja se on välillä ihan ok. outoa. Lauantaina oltiin shoppailees JA OSTIN ISOSISKOLLENI LAUKUN !! (joka oli helvetin kallis enkä anna sitä sille jossei se maksa mulle siitä :D) ostin myös kaikkee muuta kivaa... oli niin kivaa olla shoppailees Maurin kaa :) ku seki sovitti aina jotain niin se kesti aika hyvin... vaikkei oltukaa ku about neljä tuntia :)  illalla mentiin Connyn luo.. Miss Sixty aka Rich Bitch. Pelattiin pokeria.. katottii jalkkista... mä olin kuskis. Tääl ei voi koskaa nauttia siideriä... KU TÄÄL EI OO !! kaljaa en juo, enkä viinastakaa oikein välitä... semmoosta.

Sunnuntaina oli oikein lämmin... 30 astetta. Pelailtiin kaikkia ulkopelejä ja tehtiin mansikka milk shake:a :) sen jälkeen tuliki helvetinmoinen myrsky, tyyli, satoi ja ukkosti ihan metrin pääs ! se oli pelottavaa, oltiin Maurin kaa kahdestaan niillä ja se nukku !! illalla katottii vähä futista ja sit tulin kotia...

Tänään, maanantaina... tein kalapihvejä ja perunamuusia. Musta ne kalapihvit oli ihan sika hyviä... mut pojat ainaski vihas niitä :D Christian rupes melkein itkeen... :/ oli aika ikävää... Brita sano kyl et ne oli hyviä ja Friederike tykkäs niistä ihan kans... En tiä sit mitä pitäis tehdä ku sanoin Britalle et ajattelin et kerran viikos olis hyvä olla kalaa ja se ei oikeen sit siihen kommentoinu... Vein Chrisin jalkkiksee ja semmoosta.. Illalla chillailtiin Maurin tykönä.. Pelattiin taas jotain ihme peliä sen vanhempien kaa :) Laatuaikaa.

Kiitos äiti ihanasta paketista jonka sain tänään <3 Oli niin kiva avata sitä ja sit siel oli viel kirje äipältä ja iskältä ja Tindeltä.. Melkein tuli itku simmuun... Mut hei ! Brita kerto tänään et mul on ny Amerikan jälkee aika paljo lomailua... wuhuu ! Kerron päivät myöhemmin niin voitte kaikki vierailla luonani sankoin joukoin :)